Serwis informacyjny NSZZ Solidarność ENEA Gorzów Wlkp. - Czwartek, 12 Grudzień 2019r.
18-22.06.2014 Długi weekend z Solidarnością.
Dodano: 23 Czerwiec 2014r. 08:18

Komisja Wydziałowa NSZZ Solidarność z Centrali Oddziału Dystrybucji Gorzów Wlkp. była organizatorem wypoczynku rodzinnego w  Pensjonacie PISZ w Pobierowie. Organizatorzy  zadbali ,żeby nikt się nudził podczas pobytu nad morzem. Dla sporej grupki naszych milusińskich przygotowano  gry i zabawy na świeżym powietrzu oraz basenie. Nagrody i  upominki  przygotowane przez organizatorów sprawiły wiele radości dzieciom , szczególnie tym najmłodszym. Dla trochę starszych były  wieczorki taneczne, turniej w tenisa stołowego , piłkarzyków, rzut podkową, rzuty do kosza,  boole.  Dodatkowo można było skorzystać z kortu tenisowego, bilarda, sauny, basenu, siłowni oraz wycieczek rowerowych. Niektórzy próbowali swoich sił w pokera oraz innych grach karcianych. Jak widać z powyższej relacji, nikt się nie nudził.

Gospodarze Pensjonatu  zadbali ,żeby nikt nie chodził głodny a ponieważ wszystko było pyszne, więc pewnie tu i tam  troszeczkę nam przybyło.  Prognozy się nie sprawdziły i pogoda też dopisała. Można było skorzystać ze spacerów i kąpieli w Bałtyku. Długi weekend szybko minął , wszyscy odpoczęli od tego co się dzieje w Grupie Enea. Mamy nadzieje, że za rok znów się spotkamy.

Więcej zdjęć z tego i wcześniejszych wyjazdów

Wieczorek taneczny

Weekend  2013

Wiadomość tą wyświetlono 1955 razy.