Serwis informacyjny NSZZ Solidarność ENEA Gorzów Wlkp. - Wtorek, 18 Czerwiec 2019r.
12-19.09.2014 Wycieczka do Bułgarii.
Dodano: 21 Wrzesień 2014r. 13:58

Energetycy z terenu Oddziału Dystrybucji Gorzów Wlkp. postanowili przedłużyć sobie lato i w tym celu udali się do Bułgarii. Z Warszawy liniami Small Planet polecieliśmy do Burgas. Z lotniska  udaliśmy się do naszego miejsca wypadowego czyli do hotelu Yavor Palace w Słonecznym Brzegu. Podczas tygodniowego pobytu  w Bułgarii mieliśmy okazję skorzystać:- z  ciepłych kąpieli w  Morzu Czarnym,- trochę chłodniejszych kąpieli basenie hotelowym, -opalania na terenie hotelowym i nie tylko, -spacerów po piaszczystych plażach Słonecznego Brzegu,- wspólnych śpiewów i zabawy przy Polskiej muzyce,-  Wieczoru Bułgarskiego, podczas którego mogliśmy skosztować regionalnych potraw oraz podziwiać występy zespołów regionalnych, - zwiedzania starych dzielnic Nessebaru jednej z najstarszych osad w Bułgarii, wpisanych do  Światowego Dziedzictwa Kulturowego UNESCO.

Tygodniowy pobyt minął szybko i trzeba było wracać do „piekiełka” panującego w Enea. Dobrze ,że choć przez chwilę udało nam się zapomnieć o tym co się dzieje w Naszej Firmie. Czas spędzony w Bułgarii był czasem wspólnej zabawy i odpoczynku.

Teraz trzeba będzie wspólnie walczyć o obronę NASZYCH MIEJSC PRACY.

Więcej zdjęć z tej i wcześniejszych wycieczek

Wspólna zabawa

Ziemia Święta 2013