Serwis informacyjny NSZZ Solidarność ENEA Gorzów Wlkp. - Wtorek, 17 Wrzesień 2019r.

Do szczęśliwców którzy doczekali się emerytury w  grupie Enea dołączyli Tadeusz Pastuszko, Ryszard Urbaniak i Włodzimierz Skubiato z Energobudu Oddział  Gorzowa Wlkp. Uroczyste pożegnanie odbyło się w Barze „Walentino”  w Gorzowie Wlkp. W tej doniosłej uroczystości  uczestniczyli byli i obecni współpracownicy  oraz przedstawiciele związku do którego w/w Koledzy  należeli , i mamy nadzieję nadal będą  należeć.( z chwilą przejścia na emeryturę kariera zawodowa dobiega końca, ale członkostwo w związku nie ustaje).Jak zwykle przy takich okazjach były życzenia , prezenty, poczęstunek, wspomnienia oraz zaduma nad jakże szybko przemijającym czasem. Odśpiewano tradycyjne STO LAT,  a trzech tenorów specjalnie dla bohaterów wieczoru wykonało HYMN EMERYTÓW.  Były też tańce oraz wspólna zabawa do późnego wieczora. Tadkowi, Ryszardowi i Włodzimierzowi  tą drogą życzymy wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia , oraz zapraszamy do działalności w coraz większym Kole Rencistów i Emerytów działającym przy Naszej Komisji.