Serwis informacyjny NSZZ Solidarność ENEA Gorzów Wlkp. - Niedziela, 15 Grudzień 2019r.
28.11.2014 Nowy emeryt Andrzej Kasztelan
Dodano: 30 Listopad 2014r. 17:17

Po przepracowaniu 44 lat w energetyce  na zasłużoną emeryturę przeszedł  Kol. Andrzej Kasztelan Starszy Elektromonter Sieciowy z Rejonu Dystrybucji Gorzów Wlkp. Okolicznościowa imprezka odbyła się w „kultowym” lokalu-MIŚ w Gorzowie Wlkp.  W uroczystym pożegnaniu Andrzeja  uczestniczyło Kierownictwo , współpracownicy, oraz przedstawiciele związku do którego Andrzej  należał, i mamy nadzieję nadal będzie należeć. Kariera zawodowa dobiegła końca, ale kariera związkowa np. w Kole Emerytów i Rencistów jeszcze jest możliwa. Jak zwykle przy takich okazjach były życzenia , prezenty, wspomnienia oraz zaduma nad jakże szybko przemijającym czasem. Odśpiewano tradycyjne STO LAT a trzech  tenorów specjalnie dla Andrzeja wykonało HYMN EMERYTÓW. Spotkanie upłynęło w miłej i sympatycznej atmosferze, ostatni goście opuszczali MISIA późnym wieczorem.

Andrzejowi tą drogą życzymy wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia , oraz zapraszamy do częstych odwiedzin.