Serwis informacyjny NSZZ Solidarność ENEA Gorzów Wlkp. - Piątek, 13 Grudzień 2019r.
29.11.2014 Andrzejkowe kulanie.
Dodano: 30 Listopad 2014r. 18:34

Zwolennicy integracji i aktywnego wypoczynku już po raz szósty spotkali się by rywalizować o Puchar  NSZZ Solidarność Enea Gorzów Wlkp. w Bowlingu. Turniej odbył  się w Gorzowie Wlkp. w kompleksie sportowo-rekreacyjnym  „Słowianka”.  Zabawa była przednia, , po raz kolejny udowodniliśmy ,że bardzo dobrze czujemy się w swoim gronie i potrafimy się wspólnie dobrze bawić. Wynik nie był najważniejszy , z kronikarskiego obowiązku  poniżej podajemy wyniki uzyskane po 2.5 seriach. Zwycięzcy otrzymali pamiątkowe puchary  , a wszyscy uczestnicy turnieju upominek od organizatorów.

Najlepsi zawodnicy turnieju:

Kobiety:

1.Laura Urbańska- 190 pkt. 2.Agnieszka Kania-181 pkt. 3.Arleta Kopeć-Belowska- 177 pkt.

Mężczyźni :

1.Krzysztof Gonerski- 313 pkt. 2.Dariusz Gaik- 253 pkt. 3.Artur Piefka- 224 pkt.

VI edycja turnieju przeszła do historii,  mamy nadzieję ze rok znów się spotkamy na VII edycji Naszego Turnieju.

Przy okazji odnotujmy, że podczas turnieju  ogniska TKKF ELEKTRON 22.11.2014 Kolega Kulaszyński Adam  uzyskał najlepszy wynik  w historii turniejów dla Energetyków. W Mierzęcinie podczas jednej serii uzyskał-222 pkt. GRATULUJEMY

WYNIK WYŚRUBOWANY, TRUDNY DO POBICIA.

V edycja Turnieju S

Więcej zdjęć z tego i wcześniejszych Turniejów.