Serwis informacyjny NSZZ Solidarność ENEA Odział Gorzów Wlkp. - Piątek, 19 Styczeń 2018r.

Samodzielny Referent ds. Obsługi Posprzedażowej Teresa Nowysz i Młodszy Specjalista ds. obsługi Klienta Jadwiga Bidol doczekały zasłużonej emerytury w GK Enea. Z tej okazji w Domu Studenckim DeSant w Gorzowie Wlkp. zorganizowały imprezę pożegnalną. Teresa przepracowała 37 lat z czego 26 w energetyce, a Jadwiga 42 lata z tym 19 w energetyce.

W imprezie pożegnalnej uczestniczyli byli i obecni współpracownicy oraz przedstawiciele NSZZ Solidarność.

Okolicznościowe spotkanie miało niepowtarzalny charakter. Oprócz tradycyjnych życzeń, toastów i prezentów, były też koncert Duetu Gitarowego oraz występ Czterech Tenorów, który wykonał Hymn Emerytów.

Były też wspólne śpiewy oraz tańce. Akademia filmowa przyznała  OSKARY 2017 za udział w superprodukcji „Tajemniczy klient”. Tereska otrzymała Oskara za Najlepszą Rolę Kobiecą, a Jadwiga za Najlepsze Kostiumy.

Emerytki zadbały o wyśmienite potrawy oraz napoje chłodzące. Zabawa była przednia, czas szybko mijał, i ani się obejrzeliśmy jak trzeba było się kończyć wspólne spotkanie. Nie bez oporów musieliśmy się desantować z lokalu. Właśnie takie imprezy wspomina się później latami.

Teresko i Jadwigo dziękujemy i zapraszamy do częstych odwiedzin.