Serwis informacyjny NSZZ Solidarność ENEA Odział Gorzów Wlkp. - Niedziela, 18 Listopad 2018r.

Do szczęśliwców, którzy doczekali emerytury w GK Enea dołączył Karol Daniel -Starszy Elektromonter Automatyki, Telemechaniki i Zabezpieczeń, Pracownik Sekcji Utrzymania w Rejonie Dystrybucji Choszczno (RD). Karol zanim doczekał zasłużonej emerytury przepracował łącznie 43 lata, z czego 39 w energetyce.

Spotkanie pożegnalne odbyło się w świetlicy RD Choszczno. Uczestniczyli w nim koledzy z pracy i związku do, którego Karol należał ale także w którym aktywnie działał. Jak zwykle przy takich spotkaniach były wspomnienia, życzenia, prezenty oraz tradycyjne STO LAT. Karolu twoja kariera zawodowa właśnie dobiegła końca, ale związkowa jeszcze nie. Zapraszamy do aktywnej działalności w coraz większym Kole Emerytów i Rencistów.

==========================================================================

Przedstawiciele Rejonu Dystrybucji Sulęcin oraz koledzy z NSZZ Solidarność  pożegnali odchodzącego na zasłużoną emeryturę Mirosława Pniewskiego. Szczęśliwy emeryt pracował przez 32 lat elektromonter w pogotowia energetycznego w PE Krzeszyce.

Uroczystość pożegnalna odbyła się w Zajeździe ” Lusia” w Muszkowie. Jak zwykle przy takich okazjach były wspomnienia, życzenia, prezenty oraz tradycyjne STO LAT.  Mirek był, jest i mamy nadzieję nadal dalej będzie działaczem związkowym  tym razem w Kole Emerytów i Rencistów. W imieniu NSZZ Solidarność najserdeczniejsze życzenia od Komisji Podzakładowej  NSZZ Solidarność Enea Gorzów Wlkp. przekazali członkowie Komisji Wydziałowej.

Przyłączamy się do życzeń i tą drogą życzymy Karolowi i Mirkowi wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, jaką na pewno jest przejście na emeryturę.