Serwis informacyjny NSZZ Solidarność ENEA Gorzów Wlkp. - Niedziela, 17 Listopad 2019r.

W świetlicy Oddziału Dystrybucji Gorzów Wlkp. spotkali  się członkowie Oddziału Terenowego Gorzów Katolickiego Stowarzyszenia Energetyków „NAZARET” (OTG KSE).

Spotkanie miało charakter sprawozdawczo-wyborczy.W części sprawozdawczej zebrani wysłuchali sprawozdania  zarządu z działalności statutowej  za 2018rok i sprawozdania komisji rewizyjnej z przeprowadzonego audytu działalności zarządu OTG  KSE NAZARET za 2018 rok.  W tej sprawie została przyjęta uchwała o udzieleniu absolutorium zarządowi OTG KSE NAZARET za 2018r.  Następnie zebranym został przedstawiony Plan Działalności OTG KSE NAZARET na 2019r. , który został przyjęty stosowną uchwałą do realizacji. Plan zwiera między innymi organizację lub współorganizację następujących projektów:

22-23.06.2019 -organizację  pielgrzymki rowerowo-samochodowej do Sanktuarium w Rokitnie,

7.07.2019 -organizacja Mszy Św. Polowej na terenie Ośrodka Wypoczynkowego „Bledzew”,

14-18.08.2019 - współorganizację  Pielgrzymki E,EiE „Nazaret” na Jasną Górę

08.09.2019 współorganizację oprawy  mszy św. z okazji Dnia Energetyka w kościele pw. Najświętszego Serca Pana Jezusa w Gorzowie, ul Chodkiewicza 20,

18.11.2019 -organizację wypominek zmarłych energetyków w kościele pw. Chrystusa Króla w Gorzowie, ul. Woskowa,

W grudniu współorganizacja  spotkania opłatkowego dla pracowników OD Gorzów  z Ks. Bp. A. Dyczkowskim.

W części wyborczej zebrani stosowną uchwałą wybrali Delegatów na Krajowy Zjazd Delegatów Katolickiego Stowarzyszenia Energetyków NAZARET , które odbędzie się w dniach 23-25 w Sanktuarium Maryjnym w Górce Klasztornej.