Serwis informacyjny NSZZ Solidarność ENEA Gorzów Wlkp. - Wtorek, 25 Luty 2020r.

Informacja na temat profilaktyki w Szpitalu Uzdrowiskowym Energetyk Sp. z o.o. w Inowrocławiu (SU) w roku 2020

Pracownicy Enea Operator zainteresowani pobytem profilaktycznym  w SU Inowrocławiu w roku 2020 proszeni są o składanie wniosków do  dnia 14.02.2020r. Wypełnione wnioski należy kierować do  pracowników Biura Świadczeń Socjalnych Enea Centrum Sp. z o.o. w poszczególnych obszarach. W obszarze gorzowskim jest to - Anna Piekarz-Bruździńska (anna.piekarz@enea.pl).

Pracownicy Spółek Enea S.A; Enea Centrum; Enea Oświetlenie; Enea Pomiary; Enea Trading zainteresowani pobytem profilaktycznym w SU Inowrocławiu w roku 2019 proszeni są o składanie wniosków do  dnia 14.02.2020r. Wypełnione wnioski należy kierować e-mailem do pracownika Biura Świadczeń Socjalnych w Enei Centrum Pani Anny Poniatowskiej (anna.poniatowska@enea.pl).

Informacje dodatkowe:- wcześniejszego przyjazdu na turnus lub późniejszego wyjazdu z turnusu, - korzystania z dodatkowych usług, - wyboru pokoju o wyższym standardzie,-pracownik będzie obciążony dodatkowymi kosztami naliczonymi wg zasad i cen obowiązujących  w SU Energetyk.

Szczegółowe informacje znajdują się na stronie intranetowej: