Serwis informacyjny NSZZ Solidarność ENEA Gorzów Wlkp. - Sobota, 06 Marzec 2021r.

Odpowiedzią na nasze pismo z 19 stycznia 2012 r. jest decyzja o czasowym otwarciu Tymczasowych  Punktów Obsługi Klienta  Domu  Inwestycyjnego BRE Banku w siedzibach Enea Operatora w Gorzowie Wlkp. i Zielonej Górze.

Dom Inwestycyjny BRE Banku S.A. otworzy  w dniach od 22 do 28 lutego 2012 roku dodatkowy Tymczasowy Punkt Obsługi Klienta DI BRE w Gorzowie Wielkopolskim przy ulicy Sikorskiego 37, pok. nr 10 na parterze w godzinach od 800 do 1600.

W tych dniach pracownicy DI BRE, będą wydawać potwierdzenia  nabycia akcji ENEA S.A. oraz umożliwią otwarcie rachunków inwestycyjnych osobom uprawnionym z tytułu nabycia akcji pracowniczych.

Tymczasowy Punkt Obsługi Klienta – Gorzów Wlkp.
ENEA Operator Spółka z o.o. Oddział Dystrybucji Gorzów Wlkp.
66-400 Gorzów Wlkp., ul. Sikorskiego 37
pokój nr 10, parter
godz. pracy 800-1600

l.p.

Termin zgłaszania

Nazwisko uprawnionego pracownika rozpoczynające się od litery:

22 luty 2012r.

A – G

23 luty 2012r.

H – K

24 luty 2012r.

L – O

27 luty 2012r.

P – S

28 luty 2012r.

Ś - Ż

Celem sprawnego przeprowadzenia procesu wydawania potwierdzeń nabycia akcji, uprzejmie prosimy o zgłaszanie się w terminach zgodnych z ustalonym powyżej porządkiem alfabetycznym z dokumentem stwierdzającym tożsamość (dowód osobisty lub paszport), natomiast osoby zainteresowane otwarciem rachunku inwestycyjnego powinny dodatkowo posiadać  numer rachunku bankowego.

Osoby posiadające rachunek inwestycyjny w Domu Inwestycyjnym BRE Banku S.A. („DI BRE”), nie muszą podejmować żadnych dodatkowych działań.

Uprawnione osoby mogą uzyskiwać dodatkowe informacje dotyczące procesu udostępniania akcji Spółki na stronie internetowej Spółki - www.enea.pl - zakładka Akcje Pracownicze.

Porównanie prowizji biur maklerskich PN 115 (strona 9)-kliknij tutaj

Oferta specjalna PEKAO S.A.-kliknij Tutaj

Wiadomość tą wyświetlono 2009 razy.