Serwis informacyjny NSZZ Solidarność ENEA Gorzów Wlkp. - Niedziela, 07 Marzec 2021r.
2.03.2012 Nowy emeryt Krzysztof Kałka.
Dodano: 5 Marzec 2012r. 12:03

Przedstawiciele Dyrekcji oraz byli i obecni pracownicy Centrali Oddziału Dystrybucji Gorzów Wlkp. pożegnali odchodzącego na zasłużoną  emeryturę  Kolegę Krzysztofa Kałkę z Wydziału Eksploatacji Sieci w Gorzowie Wlkp. Jak zwykle przy takich okazjach były wspomnienia, życzenia , prezenty oraz tradycyjne sto lat. Pożegnanie odbyło się w Restauracji „Hotelik pod słońcem” w Gorzowie Wlkp. Szczęśliwy emeryt zadbał oto by nikt nie wyszedł  z restauracji głodny oraz nie umarł z pragnienia. W tak uroczystym dniu nie mogło zabraknąć przedstawiciela związku do którego Krzysztof należał oraz mamy nadzieję nadal będzie należał.  W imieniu Komisji Podzakładowej pamiątkowy album z dedykacja wręczył  Krzysztofowi Mariusz Kępiszak.. Krzysztofowi  życzymy wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia , zapraszamy do częstych odwiedzin oraz do aktywnej działalności w coraz większym Kole Rencistów i Emerytów działającym przy Naszej Organizacji.