Serwis informacyjny NSZZ Solidarność ENEA Gorzów Wlkp. - Czwartek, 06 Sierpień 2020r.
30.03.2012 Pożegnanie Janusza Króla
Dodano: 2 Kwiecień 2012r. 14:28

Przedstawiciele Rejonu Dystrybucji Sulęcin  pożegnali odchodzącego na Pakiet Dobrowolnych Odejść (PDO) Janusza Króla oraz Adama Sosińskiego , który odszedł na zasłużoną emeryturę. Pożegnanie odbyło się w Restauracji „ Chrobry” w Sulęcinie. Jak zwykle przy takich okazjach były wspomnienia, życzenia, prezenty oraz tradycyjne sto lat.  Janusz był, jest i mamy nadzieję nadal dalej będzie aktywnym działaczem związkowym. W imieniu Komisji Podzakładowej w imprezie pożegnalnej uczestniczył Przewodniczący Komisji Wydziałowej NSZZ Solidarność Enea Gorzów Wlkp-Tomasz Król czyli syn Janusza. Pozostali działacze naszej Komisji uczestniczyli w tym czasie w manifestacji popierającej referendum emerytalne jaka odbyła się w Warszawie  przed Sejmem. Prezydium Komisji pożegnało Janusza 28.03.2012 w siedzibie związku w Centrali Oddziału Dystrybucji Gorzów Wlkp. Januszowi życzymy wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia , do zobaczenia na następnym posiedzeniu KP Gorzów Wlkp.